Goederen in beslag genomen bij growshop

zaterdag 21 maart 2015

Heikant - Vrijdag heeft de politie in samenwerking met de gemeente Hulst een controle gehouden in de voormalige growshop aan de Julianastraat.

Aanleiding van de controle is de wijziging van de Opiumwet per 1 maart 2015,waardoor handelingen ter voorbereiding of vergemakkelijking van illegalehennepteelt strafbaar zijn. Aan deze growshop was voorheen eenexploitatievergunning verleend. Door de wetswijziging is deze van rechtswegevervallen.

De growshop was gesloten, er was in eerste instantie ook niemand aanwezig. Inhet pand werden heel veel goederen aangetroffen, die gebruikt kunnen worden voorde illegale hennepteelt. Omdat ook het voorhanden hebben van deze artikelenstrafbaar is, heeft de politie deze goederen in beslag genomen en met tweekleine vrachtauto's afgevoerd.Rond 15.30 uur verscheen een man, die vertelde dat hij de eigenaar van hetbedrijf was en het pand gebruikte om spullen te verkopen. Hij weigerde - ondanksherhaalde verzoeken - om van de spullen afstand te doen. Hierop is hijaangehouden en naar het politiebureau in Terneuzen gebracht. Vrijdagavond is deman gehoord, waarna hij rond 21.30 uur het politiebureau mocht verlaten. Tegenhem wordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst