Man 2,5 uur bekneld bij verkeersongeluk

zaterdag 23 november 2013

Hengstdijk - Op de Hengstdijksestraat heeft vrijdagavond een ernstig eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. De bestuurder zat 2,5 uur bekneld voordat de brandweer hem uit de auto kon bevrijden.

De man (34) woonachtig in de gemeente Hulst kwam om 21.50 uur uit de richtingvan Kloosterzande. Hij raaktemet zijn personenautoin de berm, waarna hij opeen boom botste. De auto was aan de voorzijde zeer zwaar beschadigd. De manraakte ernstig bekneld. Het duurde dan ook een lange tijd voordat hetslachtoffer kon worden bevrijd. De brandweer zorgde er daarom voor dat er om deauto heaters (kachels) werden gezet, zodat het slachtoffer niet al te onderkoeldzou raken.

Om00.20 werd de man door de brandweer uit zijn benarde positie gehaald. Inde tussentijd werd de man verzorgd door ambulancemedewerkers en een traumateamuit Rotterdam. Het slachtoffer is na zijn bevrijding gestabiliseerd en rond01.00 uurper traumahelikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Een medewerker van de afdeling verkeersongevallenanalyse heeft eensporenonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Vanwege het ongeluk,het politieonderzoek en de bergingswerkzaamheden was de Hengstdijksestraatgeruime tijd afgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst