Politie op zoek naar overvallers supermarkt

woensdag 19 augustus 2015

Kapellebrug - De politie stelt een onderzoek in naar een gewapende overval op een supermarkt aan de Gentsevaart. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Op woensdag 19 augustus kreeg de politie rond 12.20 uur demelding dat de supermarkt door twee gewapende mannen zou zijn overvallen. Hettweetal droeg bivakmutsen en was gewapend met twee vuurwapens. De dadersbedreigden de twee aanwezige medewerkers en deden een greep in de kassa.Vervolgens gingen ze er vandoor in een grijs/groene Renault, vermoedelijk eenklein hatchbackmodel. De medewerkers bleven geschrokken, maar ongedeerd achter.

Mogelijk zijn de daders richting Belgische grens gevlucht.Meerdere eenheden van de politie openden direct een klopjacht en ook werd erassistentie verleend door de Vlaamse politie. Tot op heden ontbreekt van dedaders ieder spoor. De recherche stelt een onderzoek in. Bij de supermarkt wordteen uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u kort voor of na deoverval in de buurt van de Gentsevaart iets verdachts gezien? Of heeft umogelijk de twee verdachten in combinatie met de grijs/groene Renault gezien?Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan0900-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst