Drugsactie in Hulst

donderdag 29 januari 2015

Hulst - Woensdagmiddag is een drugsactie gehouden in een pand aan de Kleine Bagijnestraat. Hierbij is ook de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) ingezet. Er zijn zes mannen aangehouden.

Signalen omgeving

Deze actie is gehouden vanwege signalen uit de omgeving dat ervanuit het pand weer in drugs gehandeld zou worden. Dit is al eerder gebeurdwaarna het pand in 2014 op last van de burgemeester voor drie maanden geslotenis geweest. In het pand zijn vier mannen aangetroffen met verdovende middelen opzak. Het gaat om een 22-jarige, een 25-jarige en een 29-jarige inwoner uit Hulsten een 30-jarige inwoner uit Terneuzen. Deze mannen zijn voor verhoor meegenomennaar het bureau en mochten vervolgens weer naar huis.

Huiszoeking

Daarnaast zijn twee mannen van 43 - en 25 jaar uit de gemeenteHulst aangehouden op verdenking van drugshandel. Beiden zijn in verzekeringgesteld en overgebracht naar Torentijd voor nader onderzoek. 's Avonds heeft eronder leiding van de Rechter-commissaris nog een huiszoeking plaatsgevonden.Toen is een voorraad softdrugs en een geldbedrag inbeslaggenomen.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst