Diefstal met geweld in Hulst, getuigen gezocht

zaterdag 15 juli 2017

Hulst - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een diefstal met geweld gepleegd op het Cornelis de Vosplein in Hulst. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht, de verdachte naar een politiecel in Torentijd.

Rond 02.30 uur liep een 32-jarige man uit Hulst naar buiten uit een café aan het plein. Eenmaal buiten kreeg hij klappen en werd zijn telefoon weggenomen. De hulpdiensten zijn meteen gebeld door omstanders. Agenten waren snel ter plaatse en verleenden eerste hulp aan het slachtoffer dat niet goed aanspreekbaar was. Diverse getuigen hadden het incident zien gebeuren en gaven een signalement en zelfs de naam van de vermoedelijke dader door aan politieagenten. Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis, terwijl de agenten zich bezighielden met het zoeken naar de verdachte.

Die troffen zij toen hij naar buiten kwam uit een ander café in Hulst. De 22-jarige man, een bekende van de politie, is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Middelburg. Hij zal zaterdag gehoord worden over het feit. Het 32-jarige slachtoffer heeft de nacht doorgebracht in het ziekenhuis. Over het letsel dat hij opliep is nog niets bekend.

De politie is nog op zoek naar getuigen van het incident. Kunt u iets meer vertellen over wat er is voorgevallen in of buiten het café? Hebt u informatie die mogelijk relevant is voor deze zaak? Kunt u ons helpen om deze zaak op te lossen? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Als u informatie heeft die u liever niet persoonlijk met de politie deelt, dan kunt u die melden via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000). Vermeld bij uw informatie graag het zaaknummer 2017-168528.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst