Getuigen gezocht van mishandeling in Hulst

dinsdag 6 juni 2017

Hulst - Afgelopen zaterdag werd, rond 17.30 uur, een 21-jarige man uit Terneuzen, op de Grote Markt in Hulst, geslagen door een man. De Terneuzenaar deed aangifte bij de politie. Hij heeft gelukkig geen letsel overgehouden aan de klap. De politie is nu op zoek naar getuigen van de mishandeling.

De 21-jarige man liep naar zijn auto die geparkeerd stond aan de Grote Markt en werd aangesproken door twee, hem onbekende, mannen. Ineens vloog een van de twee mannen hem aan en sloeg hem. De Terneuzenaar kon in zijn auto stappen en wegrijden. Hij is meteen naar de politie gegaan om aangifte te doen.

Er is een signalement bekend van de twee mannen. Van de man die geslagen zou hebben is niet zoveel bekend. Dit betrof een blanke man (tussen 25 en 30 jaar oud) van ongeveer 1.75 meter lang met een mager postuur. Hij droeg een zwart petje. De man die in zijn gezelschap was kan beter omschreven worden. Dit betreft een blanke man van ongeveer dezelfde leeftijd. Hij is iets langer dan de eerste man en heeft ook een mager postuur. Deze man droeg een gouden oorbel en had een zwart hemd aan. Hij had kort stekeltjeshaar in de kleur donkerblond.

Kennelijk is een vrouw op een fiets getuige geweest van de mishandeling. Zij schijnt de mannen ook te hebben aangesproken. Wij zouden graag in contact willen komen met deze mevrouw om van haar te horen wat zij gezien heeft. Ook andere getuigen die hun informatie aan de politie kwijt willen worden verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via What’s App (06 1220 7006), geef dan graag zaaknummer 2017-128747 door. Mensen die anoniem hun informatie willen delen kunnen dat het beste doen via Meld Misdaad Anoniem. Dit kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of via telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst