Politie onderzoekt mishandeling op Grote Markt

zaterdag 16 april 2016

Hulst - Zaterdagmorgen vroeg kreeg de politie een melding dat twee horecaportiers op de Grote Markt waren geslagen.

Het incident gebeurde rond 2.30 uur. Agenten gingen naar de Grote Markt en spraken met twee portiers, die vertelden dat een man in een café vervelend was geweest. Hij werd door de portiers uit het horecabedrijf gezet. Hierbij werden de twee portiers in hun gezicht geslagen. De man kreeg van een van de portiers een schop op zijn borst.

De politie stelde een onderzoek naar het voorval in. Van beide portiers werd een aangifte opgenomen. De man, een 26-jarige inwoner uit Zaamslag, werd aangehouden. Tijdens het vervoer naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg klaagde de man dat hij last had van de schoppen en de klappen, die hij zelf had opgelopen. De man was ook in zijn gezicht gewond. De agenten zijn met hem naar de huisartsenpost in Terneuzen gegaan. Daarna is hij in Torentijd ingesloten.

Zaterdagmorgen is van de man een verklaring opgenomen. Daarnaast heeft hij aangifte gedaan van mishandeling door de portiers en enkele omstanders. Rond 12.30 uur mocht hij het cellencomplex verlaten. De politie zet het onderzoek voort om de toedracht van het incident te achterhalen.

Diverse getuigen hebben zaterdagmorgen vroeg een verklaring bij de politie afgelegd. De politie is nog op zoek naar mensen, die in het café of op de Grote Markt wat van de schermutselingen hebben gezien. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06-52528336 (zaaknummer 2016097541).

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Hulst | 112 alarmeringen Hulst | Goedkoop Tanken in Hulst | Supermarkten in Hulst | Weerbericht Hulst